De liefde voor het vak is Resul Beydogan, oprichter en eigenaar van Excellent Food Expert, met de paplepel ingegoten. Als jongen werkte hij al mee in de buurtwinkel van zijn vader. Na een studie commerciële economie en de slagersopleiding was het dan ook een logische stap om in 2007 een bedrijf te beginnen dat groenten, fruit en vlees levert aan horeca en cateringbedrijven.

Bekijk hier het assortiment

Kwaliteits- producten met de nadruk op service

Professioneel & flexibel
Uitsluitend verse kwaliteitsproducten
Betrouwbare snelle levering
Onze specialisten staan voor u klaar

'Goede Leverancier'

Zonder goede producten kan zelfs een top kok er niets moois van maken! En als een kok in de stad heb je een goede Leverancier nodig, vooral als je dagelijks mooie verse groente, kruiden en fruit nodig hebt. Wij werken nu al een paar jaar met E.F.E. en ze doen dagelijks hun uiterste best voor al m'n Restaurants, zij nemen ons serieus en luisteren als wij kritisch zijn wat ik erg belangrijk vind!! Merci E.F.E.

Alain Caron (TV Chef-kok en Eigenaar) Cafe Caron, Petit Caron, Gouden Reael, Grand Caron, Caron Catering

'E.F.E. Dat was voor mij liefde op het eerste gezicht!'

Waarom ik E.F.E. heel erg apprecieer heeft te maken met vertrouwen, en vooral streven naar het beste. Op zoek gaan om je uiterste wensen te vervullen, dat geeft uiteraard in de loop van de jaren een binding tussen restaurant en leverancier. Eerlijk gezegd heb ik na mijn eerste kennismaking met E.F.E. nooit meer verder gekeken dan mijn neus lang is, en die is best lang haha... E.F.E. een totale, complete leverancier om nóóit te vergeten! ‘’Laat de culinaire zorgen de onze zijn’’

Ayt Ems (Chef-kok en Eigenaar) Restaurant Blanc By Aytems

'Het is altijd Spot on!'

Wij werken nu al ruim 10 jaar samen en in deze 10 jaar is het altijd Spot on geweest! De service is perfect en de prijs-kwaliteit verhouding is bijzonder goed te noemen. Er wordt altijd kwaliteit geleverd, ik heb nog nooit een levering gehad waarbij een product niet aan mijn standaard voldeed. Het is bijna een genot om met deze jongens te werken.

Michiel van der Eerde (chef-kok en eigenaar) Bar BAUT(zuid), BAUT (oost), BAUT events

'Beste service'

Ik werk al sinds dag 1 dat ik chef ben, ergens in 2012, samen met E.F.E.. Dat is nu alweer zo'n 9 jaar geleden. Ik heb het bedrijf zien groeien en E.F.E. is goed met de tijd meegegroeid. Het is altijd een hele fijne samenwerking geweest en nog steeds. Naar mijn mening is E.F.E. de leverancier met de beste service!!

Guillaume de Beer (Executive Chef & eigenaar van Bar Gui en Paindemie) Bar Gui, Paindemie

'E.F.E. altijd spot on!'

Wij werken al geruime tijd met E.F.E. samen, en wij zijn altijd heel tevreden met de hoge constante kwaliteit van de producten en de top service. Zij zorgen voor een fijne samenwerking, en stellen ons in staat om op hoog niveau te presteren. De uiteindelijke beleving van gasten in onze zaak begint met de producten van E.F.E., daarom dat wij altijd kritisch zijn over de leveranciers waar wij mij samenwerken. E.F.E. is voor onze hoge verwachtingen altijd spot on, en wij hopen in de toekomst nog lang met E.F.E. samen te kunnen werken.

Richard van Oostenbrugge (Chef-kok en mede eigenaar) Restaurant 212, De Juwelier, Bistro de la Mer, The Markt, Holy Fried Chicken

De hoogste kwaliteit, direct geleverd

Inmiddels is het bedrijf succesvol uitgegroeid tot een volwaardig gespecialiseerde horecaleverancier die ook toprestaurants en vijfsterrenhotels bedient in Amsterdam, Utrecht en omgeving.

Om de hoogste kwaliteit te leveren, werken wij niet met tussenleveranciers maar met de boeren en de telers zelf. Hierdoor kunnen wij u de mooiste en beste producten aanbieden voor een scherpe prijs. Onze producten worden op meerdere momenten getest om er zeker van te zijn dat ze het predicaat dagvers verdienen.

We zien onze klanten als partners

We denken mee met onze partners en in het zeldzame geval dat een product echt niet leverbaar is, komen wij met alternatieven. Om een nog betere service te bieden, zijn wij in 2020 verhuisd naar een groter bedrijfspand in Sloterdijk dat van alle gemakken voorzien is.

  • Top restaurants
  • Hotels
  • Cateringbedrijven
  • Verzorgingshuizen
  • Ziekenhuizen
  • Bedrijfsrestaurants
  • Eetcafés
  • Overige instellingen
  • uw bedrijf?

Resul Berk Beydogan

Founder & Owner

Muhammed Kucuk

Executive Manager

Michael Pestman

General Manager

Rayen Gobind

Hoofd administratie

Wij staan altijd voor u klaar!

Een passie voor lekker eten en servicegerichtheid om altijd met kwalitatief hoogstaande topproducten voor de dag te komen, is iets wat al onze medewerkers met elkaar gemeen hebben.

Onze vacatures